De Verdwenen Bock

Oosterbeekse/ Doorwerthse Speciaalbierbrouwerij

In de bossen van Oosterbeek en Doorwerth, worden Nijmeegse bravoure en Arnhemse charme gecombineerd tot een goed glas bier… gewoon echt lekker bier om van te genieten!
Jaren geleden begon bier brouwen als hobby, eerst met een cursus en later gewoon thuis met een klein keteltje. Dit keteltje werd al snel omgeruild voor een grotere ketel. Ook die ketel werd weer ingewisseld voor een serieus formaat (350liter).
De Verdwenen Bock is een brouwerij en brouwt ook daadwerkelijk zelf het bier! Het hele proces, van ontwikkeling van nieuwe recepturen, het brouwen, vergisten en bottelen is in eigen beheer met een eigen productielocatie. Met recht een ambachtelijk biertje dus!

Bestellen gaat als volgt: Bestellen gaat als volgt: U kiest uw flesjes speciaalbier. Die worden in een doosje van zes aan u geleverd. De prijs is vastgesteld op € 22,- voor zes flesjes. Per zes flesjes schenkt u op deze wijze zes euro aan het goede doel! De uitzondering op de regel zijn de 75cl flessen van Brouwerij De Verdwenen Bock, deze is vastgesteld op € 8,50 waarvan € 2,58 is gereserveerd voor het goede doel. U mag verschillende bieren van verschillende brouwers combineren.

Brouwerij De Verdwenen Bock doet mee met de volgende bieren:

CITRUS WEIZEN 75CL

Weizen IPA 4,0 % – 75cl

Een licht, ongefilterd, tarwebier dat makkelijk wegdrinkt. Fris door de smaak van citrus en nét wat pittiger door de dryhopping: extra toegevoegde hop later in het vergistingsproces. Een echt lentebier!

Let op: dit is een grote fles!

Szechuan APA 75CL

Szechuan APA Header

American Pale Ale 4,0 % – 75cl

Een ongefilterde American Pale Ale (APA) met een meer uitgesproken hopsmaak. Een kruidige toon van szechuanpeper en citrusaroma’s van de hoppen maken dit tot een heerlijk pittig biertje.

Andere bieren van de brouwerij: